Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

SVBF:s projekt

På den här sidan samlas information om projekt som Svenska Volleybollförbundet driver.

Inom ramen för Riksidrottsförbundets Projektstöd IF kan Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar även söka stödmedel för riktade insatser inom olika områden. Mer information på denna sida.

RÖRELSESATSNING I SKOLAN

Inom ramen för Rörelsesatsning i Skolan Länk till annan webbplats. kommer Svenska Volleybollförbundet erbjuda skolor att köpa subventionerat volleybollmaterial för att öka den fysiska aktiviteten på raster och i fritidsverksamheten.

Beställ det paket som passar er! Till kraftigt rabatterade priser kan följande köpas:

Crossvolleynät med 50% rabatt = 998kr
Spelet som är lätt och roligt att komma in i och alla kan vara med.
Instruktion till crossvolley hittas här! Länk till annan webbplats.

Volleyband med 50 % rabatt = 448kr
Detta band kan spännas upp var som helst på skolgården. Mellan träd, lyktstolpar mm. Det kan även användas inomhus i idrottshallen/fritidsgården då det spänns upp från ena väggen till andra. Det går att spela 1 mot 1 eller flera. Är det många som vill spela går det att spänna upp bandet på längre avstånd.

10 st Bollar med 75% rabatt = 875 kr (88 kr boll)
Mycket viktigt med kvalitet på bollarna och den boll vi rekommenderar är fantastisk. Plus att de fungerar lika bra på skolgården som i idrottshallen.

Beställningen görs genom att fylla i följande formulär:
Beställningsformulär Word Word, 645.7 kB.
Beställningsformulär PFD Pdf, 172.2 kB.

Mejla ifyllt formulär till order@basesport.se. Skriv "rörelsesatsning i skolan" i ämnesraden. Er skola kan välja om ni vill köpa artiklarna var för sig eller samtliga för att det ska passa er verksamhet och behov.

Önskar ni komma i kontakt med närliggande volleybollförening? Eller har ni frågor om projektet?
Kontakta info@volleyboll.se

Alla produkter levereras och faktureras av Svenska Volleybollförbundets samarbetspartner Base Sport AB Länk till annan webbplats.

Sponsorer