Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

KLUBBLAGS-SM 2024 - premiärupplagan!

De första, historiska mästarklubbarna koras under SVT:s och Riksidrottsförbundets SM-veckan i Västerås 28-30 juni, där Klubblags-SM i beachvolley spelas på Lögastrand som en av de nya spännande attraktionerna. SM-tävlingen föregås av en kvaltävling som avgörs 25-26 maj i toppmoderna anläggningen The Beach i Stockholm.

ANMÄL LAG

Alla medlemsföreningar kan anmäla ett damlag och ett herrlag. Varje lag ska bestå av 4 spelare licensierade för klubben. Deadline söndag 5 maj!

KVALTÄVLINGEN
25-26 MAJ

The Beach | Huddinge
Arrangör: 08 Beachvolley Club

SM-TÄVLINGEN
28-30 JUNI

Lögastrand | Västerås
Arrangör: Västerås Volleybollklubb

OM SM-VECKAN I VÄSTERÅS 2024

ALLT OM SM-VECKANS TÄVLINGAR

Klubblags-SM i beachvolley är en av 28 sporter som tar plats på tävlingsprogrammet 26-30 juni i Västerås. Upplev idrottsfesten och spänningen när de bästa atleterna gör upp om SM-titlarna. Evenemanget blir en av sommarens stora höjdpunkter i idrotts-Sverige!

 

Riksidrottsförbundets evenemangssajt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du allt om idrotterna och tävlingarna!

 

UPPLEV VÄSTERÅS!

Värdstaden Västerås har mycket att erbjuda besökaren. Utbudet av sevärdheter, restauranger och trevliga kaféer är brett och på promenadavstånd till Lögastrand där Klubblags-SM i beachvolley avgörs.

 

Visit Västerås webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns guider och tips för dig som vill upptäcka mer av staden!

KONTAKT & PRESS

Cassandra Arntsen
Lokal projektledare, Västerås Volleybollklubb
cassandra.arntsen@lansfast.se
0790 79 01 99

 

Jakob Birgersson
Projektledare, Svenska Volleybollförbundet
jakob.birgersson@volleyboll.se
0736 30 65 52

 

Herman Sewelén

PR- och kommunikationsansvarig

herman.sewelen@volleyboll.se
0738 39 28 49

 

Svenska Volleybollförbundets tävlingsledning
tl@volleyboll.se

Bevaka Klubblags-SM

Vi välkomnar media som vill bevaka Klubblags-SM. För att som journalist eller fotograf kunna bevaka tävlingarna fullt ut behövs en ackreditering eftersom det är begränsad access på vissa delar av arenan.

 

Ansök om pressackreditering

Information om hur du ansöker om pressackreditering uppdateras här inom kort.

 

Rörliga bilder och TV

Alla rättigheter till sändning live innehas av SVT. I samtliga fall där rörliga bilder tas för något annat än privata ändamål krävs en pressackreditering.