Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Foto: Robert Boman

Tävling

Svenska Volleybollförbundets tävlingssystem ger alla utövare möjlighet att spela anpassat för deras nivå, och med en tydlig utvecklingsstege att klättra på för den som vill utmana både sig själv och andra som siktar mot toppen. Missa inte snabbguiden längre ned på sidan, som hjälper dig komma igång med tävlandet!

På undersidorna hittar du information om Svenska Volleybollförbundets tävlingsutbud samt vad som krävs för att få delta i nationella och internationella turneringar såväl som svenska mästerskapen.

Hittar du inte svaren du söker, kontakta då Svenska Volleybollförbundets tävlingsledning (TL) via tl@volleyboll.se. TL utses av förbundsstyrelsen och administrerar förbundets tävlingsverksamhet.

SNABBGUIDE: KOM IGÅNG MED TÄVLANDET!

Är du ny i beachvolleyns fantastiska värld och ska nu börja tävla för första gången? Följ stegen nedan så är du snart redo att kliva ner i sanden!

  1. För att kunna tävla i beachvolley behövs en licens som upprättas av en förening. Hitta din närmaste förening här och kontakta dem för upprättande av licens.

  2. Det finns beachvolleytävlingar på alla nivåer. SBT 1* är för nybörjare, hitta närmaste tävling i säsongskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

  3. Hitta en spelpartner och anmäl dig! Har du ingen spelpartner går det att i anmälan ange att du söker en partner, på så sätt kan du hitta nya beachvolleyvänner!

  4. Pssst... Du vet väl att du kan tävla i volleyboll också? Läs mer här!

DIREKTLÄNKAR

Sponsorer