Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Isabelle Haak jagar tunga mästartitlar

Svenska superstjärnan Isabelle Haak och hennes Imoco Volley Conegliano är en seger från att koras till mästare i Serie A, världens främsta volleybolliga. Finalmatch 4 spelas under lördagskvällen den 27 april med start 20:30.

Foto: CEV.eu

Finalserien mot Florensbaserade Scandicci – en klubb "Bella" representerade 2017-2019 – står 2-1 i matcher efter att Conegligano förlorat den inledande tillställningen, men sedan vänt på steken.

I match 3 som spelades i onsdags levererade ”Bella” monstruösa 41 poäng Länk till annan webbplats. på fyra set och stod för en av sina kanske främsta individuella insatser i karriären Länk till annan webbplats..

Potentiellt avgörande match 4 spelas i Palazzo Wanny i Florens med start 20:30 under lördagskvällen. Tillställningen streamas på volleyballworld.tv. Länk till annan webbplats.

Söndagen den 5 maj spelar Haak och Conegliano sedan även Champions League-final Länk till annan webbplats. där Milano står för motståndet.

17 och 19 maj har du möjlighet att se Isabelle Haak och Sveriges framgångsrika volleybolldamer briljera på hemmaplan när 2024 års upplaga av European Golden League servar igång i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Det dukas för volleyboll i världsklass tre dagar i sträck när stjärnspäckade Belgien och Spanien kommer på besök.

Tillsammans gör vi Sparbanken Skåne Arena till en ointaglig blågul volleybollborg och hejar fram vårt damlandslag, som jagar historiskt VM-avancemang.

Biljetter hittar du på TicketCo.se Länk till annan webbplats.!

Fler nyheter

Publicerad: 2024-04-26

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Visa fler nyheter

Sponsorer