Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Final Call: Anmäl lag till U16-Mästerskapet 2024 i Falköping

20-21 april avgörs 2024 års upplaga av U16-Mästerskapet i Falköping. För lag som vill delta är det hög tid att anmälda sig - slussarna stänger torsdagen den 28 mars. Tillsammans är vi på god väg att bräcka förra årets rekordnotering på 86 lag!

Länk: Anmälan till U16-Mästerskapet 2024 Länk till annan webbplats.

Volleybollfest i Odenhallen, Falköping. Foto: Robert Boman.

U16-Mästerskapet hade premiär 2016 och har under åren vuxit till en av Sveriges största ungdomstävlingar i volleyboll. I år det spelare födda 2009 och senare som reser till Falköping för en underbart fullspäckad helg i volleybollens tecken.

Förra året sattes ett präktigt rekord med 86 deltagande lag, och med medvinden som volleyrörelsen upplever siktar Svenska Volleybollförbundet och arrangerande Falköpings VK högt även till årets upplaga.

U16-Mästerskapet är en turnering för lag som tar klivet från level-spelet till traditionell volleyboll (sex mot sex). Under tävlingshelgen skaffar sig spelare och lag nyttig erfarenhet i en härlig turneringsmiljö där nya vänskaper knyts samtidigt som man gör upp om titlar och ära.

Vid anmälan väljer lagen själva vilken nivå de ska delta på, vilket ger alla chans till jämna och utvecklande matcher:

  • Svart nivå: För erfarna lag med stor spelskicklighet
  • Röd nivå: För erfarna lag under toppskiktet
  • Blå nivå: För lag som passerat nybörjastadiet
  • Grön nivå: För lag som precis kommit in i sporten

Turneringen inleds med gruppspel under lördagen, där varje grupp består av 3-6 lag. Under söndagen väntar sedan slutspel, där alla placeringar spelas ut.

Lag som vill vara en del av volleybollfesten bör anmäla sig så snart som möjligt Länk till annan webbplats. och senast torsdagen den 28 mars kl. 23:59. Antalet platser per tävlingsklass är begränsade.

Erfarna Falköpings VK står för arrangemanget, som utöver mängder av volleybollmatcher brukar bjuda på spännande kringaktiviteter. Arrangören erbjuder alla spelare och ledare kost- och logipaket. Dessa beställs direkt på anmälningssidan i samband med att lagen anmäls.

Vi ses i Falköping!

LÄNKAR

Anmäl lag till U16-Mästerskapet 2024 Länk till annan webbplats.
Nationella mästerskap och turneringar Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2024-03-22

Senast uppdaterad: 2024-03-22

Visa fler nyheter

Sponsorer