Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Med exakt en månad till 2023 års upplaga av Grand Prix släpper vi förköpsbiljetter i samarbete med Eventim!

Landslagsspelarna Cecilia Malm, Engelholm, och Joel Andersson, Hylte/Halmstad, frontar GP-montaget. Foto: Nisse Nilsson och Åke Andersson. Montage: Joakim Bengtsson.

En av volleybollsäsongens stora höjdpunkter hägrar. 21-22 januari 2023 intas Uppsala av volleyboll-Sveriges bästa ungdoms-, senior- och veteranlag som gör upp om ära och prestigefulla titlar.

För sjunde gången i följd arrangeras GP-helgen i Uppsalas arenakomplex Fyrishov. Under åren i Upplands residensstad har Grand Prix utvecklats till en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser. Här avgörs Ungdomens-GP, Senior Grand Prix och Veteran-SM under ett och samma tak. Tillsammans visar deltagarna att volleyboll är en idrott för hela livet.

Fyra damlag och fyra herrlag från volleybollens elitserie tävlar om Europacupplatser, prispengar och den klassiska GP-pokalen. I Ungdomens-GP är det i sin tur de sex bäst placerade lagen från 2022 års upplaga av Ungdoms-SM som tar plats i startfältet. Och till Veteran-SM är det fritt fram för alla som har åldern inne att anmäla sig för spel. Länk till annan webbplats.

Söndagen den 22 januari når GP-festen sitt crescendo med finalspel i samtliga turneringar. De bästa elitserielagen på dam- och herrsidan gör upp om Senior-GP-titlarna under eftermiddagen, med damfinal 14:30 och herrfinal 16:30.

Den som vill vara en del GP-helgen och uppleva den på plats kan säkra sina biljetter via Eventim, som är officiell biljettförmedlare. Det går att köpa både dagsbiljetter och helgbiljetter!

Dagsbiljett (lördag eller söndag)
Barn under 5 år: Fri entré
Ungdom (5-17 år): 50 kr
Studerande (mot uppvisande av Mecenatkort): 50 kr
Vuxen (18- år): 90 kr

Helgbiljetter
Barn under 5 år: Fri entré
Ungdom (5-17 år): 70 kr
Studerande (mot uppvisande av Mecenatkort): 70 kr
Vuxen (18- år): 150 kr

KÖP BILJETTER HÄR! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler nyheter

Publicerad: 2022-12-22

Senast uppdaterad: 2022-12-22

Visa fler nyheter

Sponsorer