Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

BILJETTSLÄPP: Final Four i Nyköping 16-17 juni

16-17 juni når årets första landslagsperiod sitt crescendo. Där och då utmanar damlandslaget om att bli Silver European League-mästare. Nu släpper vi biljetterna till den efterlängtade Final Four-helgen i Nyköping!

Helgen 16-17 juni kommer Silver European Leagues (SEL) finalspel, kallat Final four, till Nyköping och Sverige. Här ska SEL-mästare koras för första gången någonsin. Det är också första gången sedan det mytomspunna Europamästerskapet 1989 som Sverige ska stå arrangör för ett mästerskapsslutspel på internationell nivå.

- Sportsligt är det en jätteframgång att vi tilldelats Final Four. Vi har ett ungt och mycket talangfullt damlandslag som måste få internationell sparring och tid att spela ihop sig. Genom arrangörskapet garanteras vi en plats i finalhelgen, som ger ytterligare matcher mot bra motstånd. Det här är precis vad laget behöver för att utvecklas. Att spela på hemmaplan, och med hemmapubliken i ryggen, innebär också ett gyllene tillfälle att ta sig upp i Golden European League, säger landslagsansvarige Ismo Peltoarvo.

Så avgörs Final Four

Gruppsegrare och grupptvåor kvalificerar sig för finalhelgen i Nyköping. Det lag som sedermera slutar som mästare kvalificerar sig för 2019 års upplaga av Golden European League. I potten ligger också prispengar som uppgår till 156 000 euro, varav vinnaren kammar hem 50 000 av dessa.

Final Four-helgen avgörs under två dagar. Lördagen den 16 juni spelas två semifinaler. De vinnande lagen kvalificerar sig sedermera för finalmatchen som avgörs dagen därpå,  söndagen den 17 juni. Även tredjepristagare koras under söndagen genom en bronsmatch.

Matchprogrammet ser preliminärt ut som följer:

16 JUNI

16:00 - Semifinal 1: Sverige vs X
19:00 - Semifinal 2

17 JUNI

16:00 - Bronsmatch
19:00 - Finalmatch

Säkra dina biljetter!

Det bjuds alltså på sammanlagt fyra matcher under två dagar där den svenska publiken har möjlighet att uppleva europeisk toppvolleyboll. Och nu finns både dags- och helgbiljetter till försäljning!

En dagsbiljett, som ger dig entré till båda matcherna som spelas den dagen, ligger ute till försäljning för 170 kr/st för vuxna och 70 kr/st för barn/ungdom (4-18 år). Barn 0-3 år går in gratis (måste bokas).

En tvådagarsbiljett, som ger dig entré till samtliga fyra matcher som spelas under helgen, ligger i sin tur på 220 kr/st för vuxna och 100 kr/st för barn/ungdom (4-18 år). Barn 0-3 år går in gratis (måste bokas).

Länkar till biljettköp

Tvådagarsbiljett: http://event.webbiljett.se/nyo/step/chooseSection.aspx?edId=0&eId=1887
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Lördag 16 juni: http://event.webbiljett.se/nyo/step/chooseSection.aspx?edId=3956&eId=1886
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Söndag 17 juni http://event.webbiljett.se/nyo/step/chooseSection.aspx?edId=3957&eId=1886 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Helgen 16-17 juni klär oss i blågult, tar med vännerna eller familjen och beger oss till Nyköping för att heja fram vårt damlandslag. Tillsammans skapar vi en maffig inramning och gör Nyköpings Arenor Rosvalla till en ointaglig volleybollborg!

HEJA SVERIGE!

Fler nyheter

Publicerad: 2018-05-26

Senast uppdaterad: 2018-05-26

Visa fler nyheter

Sponsorer