Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Hall of Fame-banketten 2024: Köp biljetter här!

Lördagen den 20 januari installerar vi under pompa och ståt en ny kull volleystorheter i Svensk volleybolls Hall of Fame. Festligheterna är en del av turneringshelgen och mötesplatsen Grand Prix 2024 i Uppsala som arrangeras helgen 19-21 januari.

Köp din biljett till HoF-banketten här! Länk till annan webbplats.

Bilder från Hall of Fame-banketten 2023. Foto: Åke Lager.

Hall of Fame-banketten 2023 var den första i sitt slag och blev en stor succé, fylld av stolthet, glädje och härlig gemenskap sprungen ur vår rika volleyhistoria.

Till 2024 återvänder inslaget som en del av Grand Prix-helgen i Uppsala. Under lördagskvällen den 20 januari hyllar vi den nya kull volleystorheter som valts in Svensk volleybolls Hall of Fame.

Tillställningen arrangeras på Scandic Nord i Uppsala och antalet platser är begränsade. Först till kvarn gäller!

Biljetter säljs i samarbete med TicketCo och finns att köpa här. Länk till annan webbplats.

Med en bankettbiljett får du bevittna installationsceremonin och avnjuta en 3-rättersmiddag tillsammans med andra besökare och såväl nyinvalda som befintliga Hall of Fame-medlemmar.

Fram till den 31 december finns ett Early Bird-erbjudande som ger 100 kr rabatt (690 kr). Därefter höjs priset till 790 kr.

Följande volleystorheter installeras i Hall of Fame vid banketten den 20 januari:
13. Bengt Andersson, Falkenberg
14. Torsten Rothoff, Sollentuna
15. Britt och Eva Borg, Göteborg
16. Per-Anders Sääf, Torup
17. Peter Tholse, Nyköping
18. Angelica Ljungqvist, Stockholm

Läs mer om de invalda här! Länk till annan webbplats.

Om Svensk volleybolls Hall of Fame
Som en del av Svenska Volleybollförbundets 60-årsjubileum 2021 inrättades en Hall of Fame för att fira vår rika historia. De som väljs in i Hall of Fame kan komma från rörelsens olika delar och grenar. Varje år får nya medlemmar äran att ta plats i den exklusiva skaran utvalda storheter som gjort extra hedervärda insatser för volleysporten i Sverige. En av förbundsstyrelsen tillsatt arbetsgrupp av ideellt engagerade och erfarna volleybollfantaster ansvarar för att tillvarata svensk volleybollhistoria och har i uppdrag att driva arbetet med Hall of Fame samt att agera jury. På den här sidan Länk till annan webbplats. finns mer information om arbetsgruppen samt vilka som sitter i den.

LÄNKAR

Biljetter till Hall of Fame-banketten Länk till annan webbplats.
Biljetter till Grand Prix Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-12-29

Senast uppdaterad: 2023-12-29

Visa fler nyheter

Sponsorer